Yksilövalmennus

Teemme valmennuksen aikana erilaisia keskittymis- ja hengitysharjoituksia mielen ja kehon rauhoittamiseksi. Istuntojen lukumäärä määräytyy tarpeesi mukaan. Opit helppoja ja yksinkertaisia tapoja, joilla voit lievittää stressiäsi. Harjoitusmateriaalin saat paikan päältä, eikä sinun tarvitse hankkia laitteita tai muita välineitä. Mukaan tarvitset ainoastaan hyvän motivaation ja avoimen mielen.

 

Opetan sinulle, kuinka johdettu keskittyminen ja oikeanlainen hengitys rauhoittaa ja vähentää stressiä. Vaikutukset kehossasi voidaan monitoroida samanaikaisesti, jolloin näet itse helpottuneen olosi kuvautuvan monitorin näytöllä. Opit tekniikat toistamalla harjoituksia ja jatkamalla haasteellisimmalla harjoituksilla. Voit yhdistää oppimasi harjoitukset arkeesi helposti. Jatkat harjoituksia omatoimisesti tapaamistemme välillä ohjeiden mukaisesti.

 

Valmennus sopii sinulle, joka olet alttiina koville paineille ja haluat muuttaa huolesi ja ärtymyksesi positiiviseksi energiaksi. Haluat mahdollisesti kehittää voimavarojasi, parantaa suoritustasi ja henkistä keskittymistäsi.

 

Yritysvalmennus

Yritysvalmennus sisältää luentoja ja keskusteluja sekä  hengitysharjoituksia asiakkaan omissa tiloissa. Valmennus vähentää poissaoloja, lisää päätöksenteon laatua ja parantaa työilmapiiriä. Etuja ja kustannussäästöjä, joista yrityksen on vaikea kieltäytyä.

 

Luennot

Tarkastemme luennoilla mitä stressi oikein on ja kuinka suuri valta sillä on meissä itse kussakin sekä kuinka sen kielteisiä vaikutuksia kehossamme voidaan vähentää. Mitä stressinhallinnan keinoja löytyy ja mitkä sopivat sinun arkeesi. Ohjattujen harjoitusten avulla voit itse huomata miten stressiannos laskee ja olosi kevenee.